Winnaars kerstpuzzel bekend!

Wat was hij weer moeilijk dit jaar, de kerstpuzzel gemaakt door onze hoofdredacteur Bert van Slooten en Marko Bos. Bijvoorbeeld: 5. Verticaal: Bromance met Rutte (voornaam), met 3 letters… alleen vaste lezers van Brusselse Nieuwe wisten het!

1 min. leestijd
Gold trophy award background.

De tweede editie van de Brusselse Nieuwe kerstpuzzel kende maar liefst vier winnaars. Zij testten met goed gevolg hun kennis over Europese hoofdrolspelers, begrippen, gebouwen, boeken en uitdrukkingen onder de kerstboom. Waar velen sneuvelden, wisten vier mensen de correcte uitkomst van de kerstpuzzel in te sturen. De oplossing was: ” Leuker kunnen we het Europese nieuws niet maken!”

Naar welke voornaam waren we nou op zoek? Wie was die bromance van Rutte met drie letters op 5. Verticaal? Het was Edi. De Albanese premier Edi Rama en Rutte leken afgelopen jaar dichter bij elkaar te komen na een onfortuinlijke start in een hotellobby in Sofia.

En de winnaars zijn…

Behoor je niet tot de selecte groep winnaars deze keer, niet getreurd. Lees het hele jaar onze berichtgeving en je maakt meer kans om de volgende editie van de kerstpuzzel wel tot een goed einde te brengen! De hulde, eeuwige roem en mooie prijzen komen toe aan de volgende vier winnaars van 2022:

  • Joanne Swets
  • D. Kinkhouwers
  • Nico Groenendijk
  • Theo Olierook 

  Het gras is altijd groener bij de buren.
  Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

  Word lid Meer informatie