Journalistieke masterclass Brussel op 12 oktober met Bert van Slooten

Op 12 oktober as. organiseren we weer een masterclass wandeling door de Brusselse bubbel, onder leiding van onze hoofdredacteur Bert van Slooten.

2 min. leestijd

Ga mee op onze Masterclass Wandeling door de EU-wijk in Brussel: Onze hoofdredacteur Bert van Slooten – auteur van Het Brusselse Moeras – gidst je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Hij neemt je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars.  En hij staat onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. Een impressie van de eerste wandeling, geschreven door Tijn Sadée lees je hier.

Geef je op voor onze journalistieke Masterclass wandeling van donderdagmiddag 12 oktober aanstaande: De start van het programma is bij het Holland House. Deze ontmoetingsplaats voor Nederlandse professionals in Brussel bevindt zich tegenover het Europees Parlement, het huis van de Europese democratie dat letterlijk langzaam wegzakt in het Brusselse moeras. De wandeling eindigt rond op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoort u wat dit lokale gebruik precies behelst.)

Krijg een unieke blik achter de schermen van de macht in Brussel!­

Je bijdrage aan de wandeling is 55 euro per persoon (studententarief 25 euro), voor 12,50 euro extra is lunch inclusief. Een door de auteurs gesigneerd boek ‘Het Brusselse Moeras’ erbij kun je voor de speciale prijs voor deelnemers aan de Masterclass van 16,95 euro mee naar huis nemen! Ga je mee? Wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven is gemakkelijk: vul onderstaand formulier in!

Masterclass Brussel Wandelingen 12 oktober 2023

Benodigde informatie voor de toegangspassen tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie