­Tweede masterclass wandeling in Brussel met Tijn Sadée en Bert van Slooten

Wegens groot succes geprolongeerd: op 13 januari as. wordt de tweede masterclass wandeling door de Brusselse bubbel georganiseerd met Tijn Sadée en Bert van Slooten. Loop mee! Maar wees er wel snel bij.

2 min. leestijd

Ga mee op onze Masterclass Wandeling door de EU-wijk in Brussel: Europa-correspondenten Tijn Sadée en Bert van Slooten – auteurs van Het Brusselse Moeras – gidsen je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Ze nemen je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars.  En ze staan onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. Een impressie van de eerste wandeling, geschreven door Tijn Sadée lees je hier.

Geef je op voor onze tweede journalistieke Masterclass Wandeling van vrijdagmiddag 13 januari aanstaande: De start van het programma is om 13.00 uur bij het Europees Parlement, het huis van de Europese democratie dat letterlijk langzaam wegzakt in het Brusselse moeras. De wandeling eindigt rond 16.00 uur op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoort u wat dit lokale gebruik precies behelst.)

Krijg een unieke blik achter de schermen van de macht in Brussel!­

Je bijdrage aan de wandeling, drankjes en snacks is 45 euro per persoon. Met een door de auteurs gesigneerd boek ‘Het Brusselse Moeras’ erbij 55 euro! Ga je mee? Wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven is gemakkelijk: vul onderstaand formulier in!

Masterclass Brussel Wandeling 2

Benodigde informatie voor de toegangspassen tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie