Journalistieke masterclasses Brussel op 11 en 12 september met Tijn Sadée en Bert van Slooten

UPDATE: De masterclass van 11 september is vol! Nog een paar plekken op 12 september open, dus schrijf je in.

Op 11 en 12 september as. organiseren we weer masterclass wandelingen door de Brusselse bubbel, met Tijn Sadée en Bert van Slooten.

2 min. leestijd

Ga mee op onze Masterclass Wandeling door de EU-wijk in Brussel: Europa-correspondenten Tijn Sadée en Bert van Slooten – auteurs van Het Brusselse Moeras – gidsen je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Ze nemen je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars.  En ze staan onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. Een impressie van de eerste wandeling, geschreven door Tijn Sadée lees je hier.

Geef je op voor onze journalistieke Masterclass wandelingen van maandagmiddag 11 september of dinsdagmiddag 12 september (Update: de masterclass op 11 september is vol!) aanstaande: De start van het programma is bij het Holland House. Deze ontmoetingsplaats voor Nederlandse professionals in Brussel bevindt zich tegenover het Europees Parlement, het huis van de Europese democratie dat letterlijk langzaam wegzakt in het Brusselse moeras. De wandeling eindigt rond op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoort u wat dit lokale gebruik precies behelst.)

Krijg een unieke blik achter de schermen van de macht in Brussel!­

Je bijdrage aan de wandeling is 55 euro per persoon (studententarief 25 euro), voor 12,50 euro extra is lunch inclusief. Een door de auteurs gesigneerd boek ‘Het Brusselse Moeras’ erbij kun je voor de speciale prijs voor deelnemers aan de Masterclass van 16,95 euro mee naar huis nemen! Ga je mee? Wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven is gemakkelijk: vul onderstaand formulier in!

Masterclass Brussel Wandelingen september 2023

Benodigde informatie voor de toegangspassen tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie