Wandel mee en leer de Brusselse EU-bubbel kennen!

Europees verkiezingsjaar 2024 is aangebroken. Wat staat daar op het spel voor Nederland? Begin het jaar goed en neem deel aan onze journalistieke masterclass-wandeling in Brussel op 19 januari. Bert van Slooten gidst je door de Europese wijk van Brussel. Wandel mee! Maar wees er wel snel bij.

2 min. leestijd

Ga mee op onze Masterclass Wandeling door de EU-wijk in Brussel! Onze hoofdredacteur Bert van Slooten en persvoorlichter van het Europees Parlement Elzelien van der Steen gidsen je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Zij nemen je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars. En ze staan onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. 

Geef je op voor onze journalistieke Masterclass wandeling van vrijdagmiddag 19 januari. De start van het programma is om 11.45u bij het Europees Parlement. Via een lunch bij het Holland House, de ontmoetingsplaats voor Nederlandse professionals in Brussel, wandelt u langs voor Nederland belangrijke highlights in de Europese wijk. De wandeling eindigt rond 16.00 uur op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoor je wat dit lokale gebruik precies behelst.)

Krijg een unieke blik achter de schermen van de macht in Brussel!­

Je bijdrage aan de wandeling is 55 euro per persoon (studententarief 25 euro), voor 12,50 euro extra is lunch inclusief. Ga je mee? Wees er snel bij, want vol is vol. Opgeven is gemakkelijk: vul onderstaand formulier in!

Masterclass Brussel Wandeling 19 januari 2024

Benodigde informatie voor de toegangspassen tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie