Update crowdfunding: We zijn over de helft!

De crowdfunding van Brusselse Nieuwe is voorbij de 50% gevlogen! Door 27 mensen is er al €23.594,- geïnvesteerd. Nu op naar de 100%. Help jij mee? Investeer nu en ontvang een effectief jaarrendement van 4% en allerlei leuke extra’s!

2 min. leestijd

In de aanloop naar de Europese verkiezingen in juni 2024 willen wij kunnen investeren om nog veel meer Nederlanders van Europees nieuws te voorzien. We willen een extra redacteur het land in sturen, achter de campagne en Europees nieuws aan. Ook willen we ons nieuws breder verspreiden, zodat het meer Nederlanders bereikt. Zo gebruiken we het momentum voor Europees nieuws optimaal om sneller te kunnen groeien in abonnee-aantal. Ook hebben we nieuwe boeken en podcasts in de pijplijn die voorfinanciering kunnen gebruiken. Om deze investeringen te kunnen doen, zijn we een crowdfunding gestart in samenwerking met CrowdAboutNow. Check ons campagnefilmpje:

Help ons om meer grip te geven aan Nederlanders op wat er in Brussel gebeurt. Jouw investering is niet alleen een financiële ondersteuning; het is een bijdrage aan een betere wereld waarin kennis en transparantie centraal staan.

Hoe kan je helpen?

Met een rendement van 4% krijg je in 7 jaar je lening terug. Dat is meer dan bij de bank. En je hebt Brusselse Nieuwe geholpen om meer mainstream te worden, zodat meer Nederlanders op de hoogte zijn van wat er dagelijks in Europa gebeurt en waar we in Nederland mee te maken gaan krijgen. Hoe meer je investeert, hoe groter je beloning is:

  • Koop je een boek in de voorverkoop krijg je een gesigneerd exemplaar thuis gestuurd.
  • Investeer je tot 500 euro, dan krijg je een gratis boek thuis gestuurd, gesigneerd en wel.
  • Investeer je meer dan 1000 euro, dan krijg je een gratis masterclass Brussel voor 2 personen.
  • Investeer je meer dan 2500 euro, dan krijg je een gratis masterclass Brussel voor 2 personen een boek naar keuze én een Belgisch speciaal biertje met de redactie.

Samen kunnen we Brusselse Nieuwe laten groeien en Nederlanders meer betrekken bij de Europese politiek. Doe mee, investeer in transparantie, en laten we samen een impact maken. Vragen? Je kan gerust mailen, naar marieke@brusselsenieuwe.nl

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie