Laatste plaatsen journalistieke masterclass Brussel op 30 juni met Tijn Sadée en Bert van Slooten

Op 28 en 30 juni as. organiseren we weer masterclass wandelingen door de Brusselse bubbel, met Tijn Sadée en Bert van Slooten. Wandel mee! Op 28 juni zitten we al vol, maar voor 30 juni zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

2 min. leestijd

Ga mee op onze Masterclass Wandeling door de EU-wijk in Brussel: Europa-correspondenten Tijn Sadée en Bert van Slooten – auteurs van Het Brusselse Moeras – gidsen je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Ze nemen je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars.  En ze staan onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. Een impressie van de eerste wandeling, geschreven door Tijn Sadée lees je hier.

Geef je op voor onze journalistieke Masterclass Wandeling van en vrijdagmiddag 30 juni aanstaande: De start van het programma is bij het Holland House. Deze ontmoetingsplaats voor Nederlandse professionals in Brussel bevindt zich tegenover het Europees Parlement, het huis van de Europese democratie dat letterlijk langzaam wegzakt in het Brusselse moeras. De wandeling eindigt rond op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoort u wat dit lokale gebruik precies behelst.)

Krijg een unieke blik achter de schermen van de macht in Brussel!­

Masterclass Brussel Wandelingen 30 juni 2023

Benodigde informatie voor de toegangspassen tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!
Vul in: paspoort of rijbewijs of id-kaart en neem dit document aub mee op de dag zelf!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie