Crowdfunding Brusselse Nieuwe van start

Sinds 2021 berichten we over Europese zaken die van belang zijn voor Nederland. In de aanloop naar de Europese verkiezingen in juni 2024 willen wij kunnen investeren om nog veel meer Nederlanders van Europees nieuws te voorzien. Daarom is via CrowdAboutNow een campagne voor crowdfunding van start gegaan. Doe je mee?

3 min. leestijd

Met Brusselse Nieuwe maken we Europa transparant. We maken gemakkelijk toegankelijk nieuws waarmee Nederlanders meer gevoel van grip kunnen ervaren op de besluiten die in Brussel voor ons land worden gemaakt. Meer Europees nieuws betekent: meer grip omdat je weet wie de Nederlandse spelers in Brussel zijn bij wie je terecht kan met zorgen tips of vragen. Help jij Brusselse Nieuwe om optimaal gebruik te kunnen maken van het momentum voor Europees nieuws in de aanloop naar de Europese verkiezingen van 6 juni 2024?

Met 30.000 nieuwsbriefabonnees, boekkopers, masterclass-volgers en talloze bezoekers op onze website met artikelen, video’s en podcasts, is het tijd om door te groeien. We willen investeren in extra uren voor een verslaggever in Nederland. Daarmee volgen we de Europese campagne op de voet en maken we meer Nederlands nieuws over hoe Europees beleid in ons land neerslaat. Met reportages, interviews en debatverslagen produceren we meer content voor onze website. Middels meer marketing vergroten we ons bereik: zowel het aantal gratis nieuwsconsumenten die de advertenties krijgen voorgeschoteld, als het aantal betalende klanten stijgt. Een podcastserie en twee boeken die we in de pijplijn hebben, kunnen worden voorgefinancierd.

Hoe kan je helpen?

Door geld aan ons uit te lenen. Met een rendement van 4% krijg je in 7 jaar je lening terug. Dat is meer dan bij de bank. Én je hebt Brusselse Nieuwe geholpen om meer mainstream te worden, zodat meer Nederlanders op de hoogte zijn van wat er dagelijks in Europa gebeurt, waar we in Nederland mee te maken gaan krijgen. Hoe meer je investeert, hoe groter je beloning is:

  • Koop je een boek in de voorverkoop krijg je een gesigneerd exemplaar thuis gestuurd.
  • Investeer je tot 500 euro, dan krijg je een gratis boek thuis gestuurd, gesigneerd en wel.
  • Investeer je meer dan 1000 euro, dan krijg je een gratis masterclass Brussel voor 2 personen.
  • Investeer je meer dan 2500 euro, dan krijg je een gratis masterclass Brussel voor 2 personen een boek naar keuze én een Belgisch speciaal biertje met de redactie.

Help ons om meer grip te geven aan Nederlanders op wat er in Brussel gebeurt. Jouw investering is niet alleen een financiële ondersteuning; het is een bijdrage aan een betere wereld waarin kennis en transparantie centraal staan.

Samen kunnen we Brusselse Nieuwe laten groeien en Nederlanders meer betrekken bij de Europese politiek. Doe mee, investeer in transparantie, en laten we samen een impact maken.

En investeer mee via onze campagnepagina bij CrowdAboutNow

Check ons campagnefilmpje!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie