Ontsnappen uit de Green Deal? Dat kan op het Prinsjesfestival

Een Europese quiz, een gesprek of ontsnappen uit de Green Deal escape room. In Den Haag is dit weekend het Huis van Europa voor iedereen toegankelijk.

1 min. leestijd

Op de Korte Vijverberg in Den Haag kan, zo net voor Prinsjesdag tijdens het Prinsjesfestival ook gesproken worden over Europa met vertegenwoordigers van zowel de Europese Commissie als het Europees Parlement. Wat doen ze daar? Wie zijn onze volksvertegenwoordigers en waarom is er eigenlijk een bureau van de Europese Commissieen het Parlement in Den Haag? 

Vooraf is er een ontbijt. Normaal gesproken buiten maar vanwege de wind en de regen nu in de Grote Kerk. Er is beperkt plaats, maar er zijn wel deftige hoeden beschikbaar.

Tijdens het opruimen van een leegstaand winkelpand in De Passage, is namelijk een voorraad van duizenden hoeden ontdekt, afkomstig van hoedenwinkel Ladies Paradise die daar meer dan 100 jaar heeft gezeten. Een deel van de hoeden is nu te zien als tentoonstelling “Chapeau!” in De Passage en een aantal hoeden wordt voor jullie beschikbaar gesteld om te dragen tijdens PrinsjesOntbijt en de PrinsjesHoedenwandeling.

Verder is er nog een politieke foto tentoonstelling in Pulchri en houdt de Hoge Raad ook open huis.

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie