Neem zelf een kijkje achter de schermen van de macht in Europa met onze masterclasses Brussel in juni

Wat staat er in Europa op het spel voor Nederland deze verkiezingen? Neem deel aan onze journalistieke masterclass-wandeling in Brussel en krijg een unieke kijk achter de schermen van de macht in Europa. Bert van Slooten en Tijn Sadée gidsen je door de Europese wijk van Brussel. Wandel mee!

2 min. leestijd

Ga mee op onze journalistieke masterclass wandeling door de EU-wijk in Brussel. Onze hoofdredacteur Bert van Slooten en Europacorrespondent Tijn Sadée gidsen je langs de voor Nederland belangrijke plekken in de Europese hoofdstad. Zij nemen je mee langs de plekken waar Europese wetten worden gemaakt. Ofwel: langs de morsige cafés en door de wandelgangen van de spelers in de Europese bubbel – van de ijdele topdogs tot de getergde idealisten, van de binnenwippers tot de politieke sjacheraars. En ze staan onderweg stil bij de dramatische momenten uit de hedendaagse Europese politiek, aan de hand van smakelijke én onheilspellende anekdotes. 

Geef je op voor een van onze journalistieke masterclass wandelingen! Met onze gidsen wandel je vanaf ongeveer 13.00 uur langs voor Nederland belangrijke highlights in de Europese wijk. De wandeling eindigt rond 16.30 uur op het Luxemburgplein, op tijd voor het Pluxen! (Geen zorgen, tijdens de masterclass hoor je wat dit lokale gebruik precies behelst.)

De kosten van een masterclass zijn €59 per persoon, studenten gaan mee voor ons speciale studententarief van €25.
Voor deelnemers aan onze masterclass Brussel hebben we een mooie aanbieding: het boek Stille krachten van Brussel van Bert en Tijn voor €17,50, ipv €22,50 in onze webshop. De auteurs signeren jouw exemplaar voor je, als aandenken aan de masterclass.

Wandel mee en leer de Brusselse EU-bubbel kennen! ­

Opgeven is gemakkelijk: vul onderstaand formulier in!

Journalistieke masterclasses Brussel wandelingen juni 2024

Benodigde informatie voor de toegang tot het Europees Parlement

Ja ik ga mee!

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie