Voorverkoop boek ‘Stille krachten van Brussel’

Welke Nederlanders hebben invloed in het Brusselse moeras? Wie zijn de Nederlandse topdiplomaten, lobbyisten, waterdragers en de onbekende ambtenaren die het beleid bepalen in Europa? Je leest het in ”Stille krachten van Brussel”, het nieuwe boek van Tijn Sadée en Bert van Slooten. De voorverkoop is geopend!

1 min. leestijd

Wat drijft de stille krachten achter de macht, hoe ziet hun werkdag eruit, op welke knoppen drukken ze, wat is hun invloed? Van Angelina Eichhorst, de rechterhand van buitenlandbaas Borrell, tot de Brusselse top-fixer Gert Jan Koopman. Van de onbekende topambtenaar bij de afdeling Trade – Laura van Kampen – tot de directeur van Transparency International, Michiel van Hulten.

Aan de vooravond van de Europese verkiezingen in juni 2024 ontmoeten de auteurs 24 bijzondere Nederlanders die achter de schermen in de Brusselse EU-bubbel én aan Europa’s rafelrand meesleutelen aan de toekomst van Europa.

Voorverkoop geopend

Stille krachten van Brussel is geschreven door Tijn Sadée en Bert van Slooten, de auteurs van Het Brusselse Moeras. Opnieuw een prachtige inkijk in de Brusselse wettenfabriek, uitgegeven door uitgeverij Noordboek. Je kan je nu alvast jouw exemplaar bestellen in de voorverkoop. Voor Є22,50 krijg je in maart jouw exemplaar, gesigneerd door de schrijvers, thuis gestuurd!

Stille krachten van Brussel

Voorverkoop

Stille krachten van Brussel, ja graag!
Graag bestel ik vast in de voorverkoop het nieuwe boek van Bert van Slooten en Tijn Sadée, zodat ik het in maart, gesigneerd en wel door de auteurs, thuis gestuurd krijg.

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie