Speelschema | Reizende Europarlementariërs en verkiezingsdebatten

1 min. leestijd

Ook vandaag trekken weer heel wat Europarlementariërs eropuit. Verder staan er een heleboel Nederlandse verkiezingsdebatten op de agenda. 

Reizende Europarlementariërs

Europarlementariërs maken volop gebruik van de herfstvakantie om werkbezoeken af te leggen. Zo zat PvdA’er Paul Tang gisteren bijvoorbeeld in Washington D.C. om het over de wereldwijde minimum vennootschapsbelasting te hebben. 

Vandaag trekken Europarlementariërs uit de commissie Interne Markt naar Washington D.C. Zij zullen het hebben over samenwerking op het vlak van digitale en consumentenbescherming. Europarlementariërs van de commissie Transport vliegen dan weer naar Japan, terwijl die van de commissie Buitenlandse Zaken in Costa Rica zitten.

Verkiezingsdebatten

Met nog minder dan een maand op de teller voordat het Tweede Kamerverkiezingen zijn, staan er natuurlijk weer een hele reeks debatten op het programma. 

In de Rode Hoed in Amsterdam gaan buitenlandwoordvoerders in debat over de Nederlandse positie ten opzichte van het Midden-Oosten. In Nieuwspoort gaan kandidaat-Kamerleden dan weer in debat over armoede, schuldenaanpak en de rol van de gerechtsdeurwaarder. Tot slot is er ook nog een debat op BNR Radio over wonen.

Het gras is altijd groener bij de buren.
Verken je horizon en ga ook eens vissen in een andere vijver!

Word lid Meer informatie